با سلام

حدود پنجم مهر بود گه یکی از آشنایان طی تماس و قرار ملاقات از من خواست تا در نگهداری نارنگی و پرتقال در سردخانه بهش کمک کنم با توجه به تجربه بیست ساله قبول کردم ابتدا بحث اجاره سردخانه وهزینه ها شد بعد از آن مقرر شد انتخاب سردخانه با من باشه

باورود اولین محموله پرتقال به سردخانه در تاریخ 97/8/12 کارو وظیفه ام آغاز شد .-. میوه ها حدوداً نیمه سبز بودند به پرتقال نگاه میکردی انگار توپ نارنجی روش با اسپری رنگ سبز پاشیده کامل سبز ویا کامل نارنجی نبود

پس از یک هفته رنگ کامل شد تنها 10درصد میوه کاملاً رنگ نگرفته بود. میوه ها 24 ساعت در دمای کریدور سپس به سالن با دمای 10درجه سانتیگراد منتقل می شود در نهایت پس از بارگیری کامل سالن دمای سالن به 5+ الی 6+ سانتیگرادتنظیم  گردید.

برای افزایش رطوبت نسبی و رسیدن به حد نساب 85-95 درصد کف اتاق ها را پر آب کردیم.

سالن شماره یک هفته اول تکمیل شد( 97/8/13)


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مجموعه دِوَک بیوگرافی افشین امانی بفرما عروسی..(چرا ازدواج نمیکنی؟) انجمن افغانستانی های متولد ایران دیجیـــــفایو شاپرک رنگی قلقلی طراحی وب سایت و تواید محتوا الوند بار تهران